Contractverlenging bij Manchester United: Een belangrijk onderdeel van ons team

Contractverlenging bij Manchester United: "Een belangrijk onderdeel van ons team"

Gepubliceerd: woensdag 18 september 2019 om 17:37wo 18-09-2019 om 17:37

Victor Lindelöf heeft zijn contract bij Manchester United verlengd. Dat maakt de club woensdagmiddag bekend. Lindelöf ligt nu tot 2024 vast. United heeft een optie om daar een jaar aan toe te voegen.

Lindelöf streek in 2017 neer op Old Trafford en tekende voor vijf seizoenen. De Zweedse verdediger kwam tot dusver 74 keer in actie voor The Red Devils. "Ik voel me thuis vanaf het moment dat ik hier arriveerde", zegt Lindelöf op de clubsite van United.

"Ik ben de afgelopen twee jaar erg gegroeid, zowel als speler als mens. Ik ben iedereen dankbaar bij de club voor hun help en steun. Ik hou van voetbal en mijn doel is nu om het team te helpen prijzen te pakken en de fans terug te betalen voor hun onvoorwaardelijke steun. Ik weet dat iedereen bij de club die visie deelt en ik zal alles geven om Manchester United terug te krijgen naar waar het hoort."

"Victor heeft zichzelf goed ontwikkeld hier. Hij is een belangrijk onderdeel van ons team", zegt manager Ole Gunnar Solskjaer. "Hij straalt rust uit op het veld en ik zie dat hij erop gebrand is om de club te helpen succesvol te worden. Ik ben heel blij dat hij zijn toekomst aan Manchester United verbonden heeft."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws