'Ik denk dat wij als AZ met Partizan en Astana moeten concurreren om plek twee'

'Ik denk dat wij als AZ met Partizan en Astana moeten concurreren om plek twee'

18-09-2019 22:17
32

Arne Slot is blij dat de supporters van Partizan Belgrado donderdagavond niet aanwezig mogen zijn bij de wedstrijd. De immer fanatieke aanhang van de Serviërs had van invloed kunnen zijn op het wedstrijdverloop, maar dat zal nu niet het geval zijn.

Toch houdt Slot een dubbel gevoel over aan het lege stadion in Belgrado. "Als dat soort fanatieke supporters er niet zijn scheelt dat natuurlijk wel, maar de keerzijde is dat je Europees voetbal speelt om een keer een andere sfeer mee te maken dan in Nederland", legt hij uit voor de camera van FOX Sports. "Dat zijn mooie ervaringen, maar die hebben we nu niet. Puur kijkend naar resultaat is het natuurlijk wel een voordeel dat ze er niet bij zijn."

Over de kansen in de groep is Slot duidelijk: AZ moet proberen om achter Manchester United als tweede te eindigen in de groep. Daarom is de wedstrijd in Servië cruciaal, denkt hij. "Wij zaten in pot vier, maar ik denk wel dat we met Astana (de andere ploeg in de groep, red.) en Partizan concurreren om plek twee. Maar goed, als we dat vinden moeten we dat morgen gaan laten zien."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie