Gerrard kijkt terug op tijd met Nederlanders: 'Kan me zijn naam niet herinneren'

Gerrard kijkt terug op tijd met Nederlanders: 'Kan me zijn naam niet herinneren'

Gepubliceerd: donderdag 19 september 2019 om 08:34do 19-09-2019 om 08:34

Laatste update: donderdag 19 september 2019 om 08:40do 19-09-2019 om 08:40

Steven Gerrard neemt het met Glasgow Rangers donderdagavond op tegen Feyenoord. De Liverpool-legende speelde bij die club samen met een aantal Nederlanders en vooral Ryan Babel maakte een uitstekende indruk op hem. Oussama Assaidi kwam er minder goed vanaf.

"Hij is een goede vriend van me", begint Gerrard als een verslaggever van VTBL hem een foto van Babel laat zien. "Een heel getalenteerde speler. Hij kwam op jonge leeftijd naar Liverpool, sommige wedstrijden speelde hij goed, sommige minder. Het ging op en af. Maar hij speelt nu op een hoog niveau. Hij speelt ook erg goed voor het Nederlands elftal wat fantastisch is om te zien."

"Als je het over talent hebt: hij kan alles. Hij is onverslaanbaar als hij op zijn best is. Hij kan naar links, hij kan naar rechts, hij is snel en direct. Ik verheug me erop hem de komende jaren in actie te zien", aldus de enthousiaste Rangers-coach.

Als Gerrard een foto van Assaidi voor zijn neus krijgt, in duel met een andere speler, vindt hij het lastig om hem te herinneren. "Welke van de twee", begint hij dan ook gekscherend. "Hij zat maar heel kort bij Liverpool. Hij is toch niet Nederlands?" Zodra Gerrard op de hoogte is van de dubbele nationaliteit van Assaidi heeft hij het nog steeds moeilijk. "Ik kan me zijn naam niet herinneren", sluit hij af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws