Voormalig voetbalprof Maynard (32) geliquideerd in Amsterdam

Voormalig voetbalprof Maynard (32) geliquideerd in Amsterdam

Gepubliceerd: donderdag 19 september 2019 om 08:42do 19-09-2019 om 08:42

Laatste update: donderdag 19 september 2019 om 10:41do 19-09-2019 om 10:41

Kelvin Maynard is woensdagavond doodgeschoten in Amsterdam. Dat meldt De Telegraaf. Het nieuws is inmiddels bevestigd door de politie. Maynard, voormalig speler van onder meer FC Emmen en FC Volendam, werd in de buurt van een brandweerkazerne geliquideerd. 

Maynard (32) is dus de man die woensdagavond aan de Langbroekdreef in Amsterdam-Zuidoost om het leven is gebracht. De voormalig prof debuteerde in 2006 bij FC Volendam en speelde later voor onder meer FC Emmen, Antwerp FC en het Hongaarse Kecskemeti MT. Dit seizoen kwam Maynard uit voor amateurclub Alphense Boys. 

Volgens getuigen zouden twee mannen Maynard onder vuur hebben genomen. Hij week volgens De Telegraaf met zijn auto uit naar een brandweerkazerne en reed daar tegen de gevel aan. Reanimatie mocht niet meer baten voor Maynard. Hij overleed ter plekke. 

Volgens de politie heeft de moord op Maynard vooralsnog niets te maken met de liquidatie van advocaat Derk Wiersum. Hij werd woensdagochtend in Buitenveldert doodgeschoten in zijn auto. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws