Ik wilde één ding: voor Feyenoord spelen. Dat heeft altijd in mijn hoofd gezeten

"Ik wilde één ding: voor Feyenoord spelen. Dat heeft altijd in mijn hoofd gezeten"

Gepubliceerd: donderdag 19 september 2019 om 09:25do 19-09-2019 om 09:25

Het zoontje van Leroy Fer speelde een belangrijke rol bij de terugkeer van de routinier naar Feyenoord. Fer vertelt dat deze week in een groot interview met Voetbal International. 

"Mijn zoon is vier jaar, supportertje van Feyenoord, hij is er zo vaak mogelijk bij als ik moet spelen. Ja, dat vind ik prachtig en daarvoor ben ik dankbaar", aldus de 29-jarige Fer. Eind juli tekende de routinier voor één jaar bij zijn oude club.

"Er waren meer clubs die me wilden hebben, best mooie clubs ook, uit goede voetballanden, maar ik vond het gewoon tijd om naar huis te gaan. Die kleine is op een leeftijd dat hij naar school moet en ik heb liever dat hij dat in Nederland doet. Zelf ben ik ook op een leeftijd dat je gaat nadenken. Wat heb je meegemaakt in je carrière? Wat wil je nog? Ik wilde één ding: voor Feyenoord spelen. Dat heeft altijd in mijn hoofd gezeten."

Fer begon zijn loopbaan bij Feyenoord. Hij vertrok in 2011 naar FC Twente. Later speelde Fer in de Premier League voor Norwich City, Queens Park Rangers en Swansea City. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws