Emotionele Karsdorp: 'Mijn gezin en mijn familie moeten ze met rust laten'

Emotionele Karsdorp: 'Mijn gezin en mijn familie moeten ze met rust laten'

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 00:15vr 20-09-2019 om 00:15

Rick Karsdorp heeft donderdag onthuld dat het al een tijdje niet botert tussen hem en een aantal Feyenoord-fans. Ook op Ibrox kreeg hij het aan de stok met een groep supporters. De rechtsback stond na de 1-0 nederlaag bij Glasgow FC geëmotioneerd voor de camera van VTBL.

Karsdorp greep bij de Schotse treffer niet goed in en dat werd hem kwalijk genomen door de Rotterdamse aanhang. "Ik snap de fans ook wel. Als je verliest dat je met twintig of dertig man gaat wijzen naar mij, wegwerpgebaren gaat maken, middelvingers en noem maar op. Dat is oké, maar dan ga ik wel even verhaal halen", vertelt Karsdorp. "Misschien moet ik dat niet doen, maar ik ben ook een emotionele jongen. Daarna is het klaar en dat is het eigenlijk."

Na enig aandringen van de verslaggever blijkt er echter meer te spelen. "Als je daar op doelt: je krijgt privéberichten. Wat moet ik er nog meer over zeggen? Die jongens zitten zielig achter hun telefoon. Dan kunnen ze beter een keer naar Feyenoord komen en het dan tegen mij zeggen. Niet dat ik dan wat ga doen. Maar je moet mijn gezin en mijn familie met rust laten. Over mij mogen ze alles zeggen, maar dat mogen ze niet meer doen."

"In mijn eerste periode heb ik het ook al een keer gehad bij Feyenoord", vervolgt de aangeslagen Karsdorp. "Ik hoop dat het stopt, want ik ben een jongen die hier al heel lang zit. We zijn naar het buitenland geweest, maar ik wilde heel graag terugkeren. Ik ben blij dat ik voor deze club mag spelen en dit shirt mag dragen. Dan is dit gewoon zonde. Ze hebben mij hier echt mee geraakt."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws