'We gaan daar echt niet heen met het idee dat we wel even winnen van PSV'

'We gaan daar echt niet heen met het idee dat we wel even winnen van PSV'

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 08:59vr 20-09-2019 om 08:59

Quincy Promes geniet van de cruciale week die Ajax doormaakt. De Amsterdammers openden dinsdag het Champions League-bal tegen Lille OSC en mogen zondag alweer afreizen naar Eindhoven voor de topper tegen PSV.

Promes kijkt uit naar de krachtmeting in het Philips Stadion. "Ik vind het eerlijk gezegd wel lekker om tegen Lille en PSV te voetballen in één week", vertelt hij aan Voetbal International. "Dat zijn goede tegenstanders en dan weet je daarna direct waar je als ploeg staat." Ajax won in juli de Johan Cruijff Schaal-wedstrijd tegen PSV, maar dat zegt volgens Promes weinig. "Zij zullen dus ook uit zijn op revanche. We gaan daar echt niet heen met het idee dat we wel even zullen winnen."

Ajax heeft het de laatste jaren bovendien niet makkelijk in Eindhoven. De vorige drie edities van PSV-Ajax leverden namelijk een 1-0, een 3-0 en nog een 3-0 zege voor de thuisploeg op. "Die twee keer 3-0 wist ik, maar daarvoor dus ook niet gescoord en verloren. Nou, dat is dan drie keer scheepsrecht", kondigt hij aan. "Daar moeten we snel verandering in brengen."

PSV en Ajax trappen zondag om 16.45 uur af. Beide clubs kunnen de concurrent op drie punten achterstand zetten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Hoe eindigt PSV-Ajax zondag?

(12654 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws