Van Bommel duwt Ajax in favorietenrol: 'Zij hebben ontzettend veel geld'

Van Bommel duwt Ajax in favorietenrol: 'Zij hebben ontzettend veel geld'

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 14:15vr 20-09-2019 om 14:15

Ajax is de favoriet in de Eredivisie-topper tegen PSV in Eindhoven. Dat stelt Mark van Bommel. De trainer constateert dat de twee topclubs elkaar niet veel ontlopen.

"Dit PSV en Ajax liggen redelijk dicht bij elkaar. We staan gelijk in punten. Maar, Ajax is favoriet", zegt Van Bommel tijdens het persmoment in het Philips Stadion, twee dagen voor de clash met Ajax. "Dat was vorig seizoen ook zo. Ik denk dat ze niet veel anders gaan doen dan ze normaal doen."

Van Bommel vervolgt: "Ik vind dat Ajax favoriet is, omdat zij ontzettend veel geld hebben en uit kunnen geven. Zover zijn wij nog niet. Wij hebben ook heel veel kwaliteit in onze selectie, maar ik vind hun de favoriet. Wedstrijden tegen Ajax zijn mooie wedstrijden. Echte toppers. Die speel je graag veel vaker in het seizoen."

De ontwikkeling van zijn spelers, die donderdagavond afrekenden met Sporting Portugal in de Europa League, stemt Van Bommel tevreden. "Ik ben blij dat we zo'n goede selectie hebben. Veel spelers die ik erin breng maken het verschil."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wat wordt PSV - Ajax?

(10246 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws