VVV legt topscorer langer vast na 'vliegende start': Beloning voor harde werk

VVV legt topscorer langer vast na 'vliegende start': "Beloning voor harde werk"

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 14:39vr 20-09-2019 om 14:39

VVV-Venlo heeft het contract van Evert Linthorst opengebroken en verlengd. De negentienjarige Limburger ligt nu tot medio 2022 vast in De Koel.

Linthorst debuteerde een half jaar geleden in het eerste elftal van VVV en heeft zich dit seizoen ontpopt tot een onbetwiste basisspeler. In zes Eredivisie-duels maakte hij al vier doelpunten. "Evert heeft een ontzettend goede ontwikkeling doorgemaakt. Zowel fysiek als mentaal is hij gegroeid", reageert technisch directeur Stan Valckx.

"Hij liet afgelopen seizoen al zien welke kwaliteiten hij in huis heeft. Dit seizoen heeft hij een vliegende start gemaakt. Dit is een beloning voor zijn harde werk. Wij zijn blij dat we een échte Venlose jongen langer hebben kunnen binden aan de club. We gaan nog heel veel plezier beleven aan Evert."

Linthorst is blij met de contractverlenging. "Van jongs af aan zat ik hier op de tribune. Als échte Venlose jongen droomde ik al van spelen in De Koel. Sinds vorig jaar is die droom werkelijkheid geworden. Ik ben dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen en nog steeds krijg. Dat ik nu belangrijk kan zijn voor mijn club en het team doet me dan ook goed."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws