Klopp schat waarde van Chelsea-duo in op 130 miljoen: 'Mount is 65 miljoen waard'

Klopp schat waarde van Chelsea-duo in op 130 miljoen: 'Mount is 65 miljoen waard'

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 15:27vr 20-09-2019 om 15:27

Het Chelsea van Frank Lampard doet Jürgen Klopp denken aan zijn oude ploeg Borussia Dortmund. Liverpool neemt het aankomend weekend op tegen The Blues en Klopp is onder de indruk van wat Lampard op kan stellen.

"Het is een erg leuke ploeg, die me een beetje doet denken aan mijn team bij Dortmund van jaren geleden", zegt Klopp op de persconferentie. "Misschien was dat team nog jonger dan het huidige Chelsea. Mensen praten altijd over hoe jong de spelers zijn, maar ze spelen alleen omdat ze goed zijn."

Lampard kiest veel voor jeugdspelers als Tammy Abraham en Mason Mount (ex-Vitesse). "Tammy Abraham is nu al een 65 miljoen-speler, Mason Mount is absoluut een 65 miljoen-speler, als het niet meer is. Callum Hudson-Odoi was al zoveel waard."

"Jorginho is niet heel jong meer (27 jaar, red.), maar hij speelt nog niet zo lang in de Premier League. Het ziet ernaar uit dat N'Golo Kanté (28) de komende twintig jaar nog kan spelen."

Liverpool gaat aan kop in Engeland, maar Klopp weigert zich rijk te rekenen tegen Chelsea, dat zesde staat. "We gaan daarheen om resultaat te halen, maar je gaat niet naar Chelsea met de garantie dat je gaat winnen. Daar zijn ze gewoon te sterk voor."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wie gaat er winnen?

(1140 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws