'Ik hield Van Hooijdonk na maandag al met beide benen op de grond'

'Ik hield Van Hooijdonk na maandag al met beide benen op de grond'

Gepubliceerd: zaterdag 21 september 2019 om 08:35za 21-09-2019 om 08:35

Ruud Brood houdt Sydney van Hooijdonk met beide benen op de grond. De zoon van oud-spits Pierre van Hooijdonk scoorde afgelopen maandag twee keer tegen Jong AZ en besliste vrijdag het duel met Excelsior.

Brood voorkomt dat Van Hooijdonk (19) naast zijn schoenen gaat lopen en houdt hem met beide benen op de grond. "Dat deed ik na afgelopen maandag al. Ik ken z'n vader. Die zal dat ook wel doen", zegt Brood voor de camera van FOX Sports.

"Het belangrijkste is dat hij nu het gevoel heeft dat hij ook kan scoren in thuiswedstrijden. Hij heeft ontzettend hard gewerkt. Het is goed om te zien dat hij dan de goal maakt, al maakt het mij niet zoveel uit wie hem maakt."

De spelers van NAC moeten zich zaterdagochtend weer vroeg melden op de club. "Het ontbijt is negen uur, gewoon met beide benen op de grond blijven. Gaat Van Hooijdonk de stad in? Oke, dan kan hij in een keer door."

NAC staat na zeven wedstrijden op de tweede plek in de Keuken Kampioen Divisie. De degradant heeft zestien punten, één punt minder dan De Graafschap.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws