Ex-toptalent Achahbar richt zich op: 'Verbaasd dat ik het zo lang volhield'

Ex-toptalent Achahbar richt zich op: 'Verbaasd dat ik het zo lang volhield'

21-09-2019 16:59
20

Anass Achahbar leek als talent van Feyenoord een grote toekomst tegemoet te gaan, maar zat afgelopen zomer enige tijd zonder club en tekende uiteindelijk bij FC Dordrecht. Vrijdagavond deed hij 83 minuten mee tegen zijn oude club NEC, zijn eerste bijna-volledige wedstrijd in lange tijd.

Vorig seizoen was hij na de winterstop persona non grata in Nijmegen, nu wil Achahbar in Dordrecht weer langzaam maar zeker naar zijn topvorm toewerken. "Weer lekker minuten maken, dat is het belangrijkst", liet hij na de 2-0 zege op NEC weten aan FOX Sports. "Ik vond het niet verkeerd gaan, het verbaasde dat ik het zo lang heb volgehouden. Ik dacht dat ik er na de eerste helft al helemaal doorheen zou zitten."

Achahbar kon uiteindelijk een overwinning vieren op de club waar hij vorig seizoen uit de selectie werd gezet. Vlak voor rust kwam FC Dordrecht op voorsprong door een eigen treffer. "Een assist van mij? Jazeker, ik gaf hem aan Josef Kvída, die maakte hem goed af. Was het Tom van de Looi? Oh, oké. Maakt ook niet uit wie het is, als hij maar erin gaat", knipoogt de voormalige jeugdinternational.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie