Merkwaardige sollicitatie bij Feyenoord ontkend: 'Het is fake, ik ben gehackt'

Merkwaardige sollicitatie bij Feyenoord ontkend: 'Het is fake, ik ben gehackt'

11-09-2019 20:58 Laatste update: 21:18
33

Anass Achahbar baarde een maand geleden opzien door op Facebook een balletje op te gooien bij Feyenoord. De nieuwe aanvaller van FC Dordrecht blijkt echter te zijn gehackt.

Feyenoord was in de laatste maand van de transferperiode op zoek naar een spits, omdat Nicolai Jörgensen sukkelde met een knieblessure. Dat was voor Achahbar reden om een open sollicitatie te doen bij zijn oude club. Het Facebook-bericht is echter niét afkomstig van hemzelf.

"Om eerlijk te zijn: die hele Facebook-pagina is niet van mij. Het is fake", zegt Achahbar tegen FOX Sports. "Ik zit nooit op social media. Er worden allemaal dingen gezegd, ook iets over Ajax. Feyenoord is mijn club, maar ik heb absoluut niets tegen Ajax. Het is niet mijn Facebook."

Achahbar denkt wel te weten hoe de berichten toch kunnen worden geplaatst. "Ik ben een keer gehackt. Sindsdien heb ik er helemaal niets meer mee gedaan. Ik heb het heel vaak bij Feyenoord proberen op te lossen, maar dat is niet gelukt. Je kunt er niks aan doen, dus ik laat het zo."

Deze week tekende Achahbar bij Dordrecht. Hij had een transfervrije status na mislukte avonturen bij PEC Zwolle en NEC.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie