'Je moet niet verbaasd zijn als Achahbar in de internationale top terecht komt'

'Je moet niet verbaasd zijn als Achahbar in de internationale top terecht komt'

11-09-2019 18:49
78

Claudio Braga van FC Dordrecht windt er geen doekjes om: Anass Achahbar heeft het in zich om de top te halen. De 25-jarige spits krijgt in Dordrecht voor een nieuwe kans, nadat hij mislukt is bij PEC Zwolle en NEC. 

Braga, trainer van Dordrecht, denkt echter niet dat het nu al einde verhaal is voor Achahbar. Hij heeft het in zich om de internationale top te halen, zegt de Portugees. "Dat is het mooie van sport: dat je een grote val kunt maken, maar het met een beetje geluk ook heel snel kan gaan", vertelt Braga aan FOX Sports.

"Ik ben ervan overtuigd dat als het eenmaal loopt, je niet verbaasd moet kijken als hij in de internationale top terecht komt als het niet in de nationale top is. Dat hij weer een keuze maakt en gewoon heel goed terecht kan komen", zegt Braga.

Achahbar speelt tot het einde van het seizoen in Dordrecht. Braga: "Anass is voor ons een kans die we gelukkig hebben gepakt. Hij heeft ervoor gekozen om voor ons te spelen. Daar zijn we blij mee. We zijn ons ervan bewust in wat voor fase hij in zijn carrière zit. Hij moet nog stappen in zijn fysiek en fitheid, maar daar tegenover staan zoveel technische kwaliteiten. Ik denk dat het voor ons een meerwaarde kan gaan worden."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie