Van 't Schip houdt 'Griek' Sierhuis in de gaten: 'Hij staat op ons lijstje'

Van 't Schip houdt 'Griek' Sierhuis in de gaten: 'Hij staat op ons lijstje'

Gepubliceerd: zondag 22 september 2019 om 12:10zo 22-09-2019 om 12:10

Kaj Sierhuis staat op het lijstje van John van 't Schip, bondscoach van Griekenland, om in de selectie van de Zuid-Europeanen opgenomen te kunnen worden. De spits van FC Groningen is geboren in Athene en kan voor 'To Piratiko' uitkomen.

Bij Goedemorgen Eredivisie, het nieuwe programma op de zondagochtend van FOX Sports, wordt Van 't Schip gevraagd naar de situatie van Sierhuis.  "We weten dat hij roots heeft in Griekenland en dat hij voor ons kan uitkomen", vertelt de bondscoach. "Hij staat inderdaad op de lijst, als een jonge jongen die wel meer moet gaan spelen. Maar we houden hem zeker in de gaten."

De Eredivisie is een competitie waarin wel meer Grieken actief zijn. Zo kijkt Van 't Schip ook naar wedstrijden van Willem II (Marios Vrousai en Vangelis Pavlidis), Heracles (Orestis Kiomourtzoglou) en AZ (Pantelis Hatzidiakos). "Over Hatzidiakos wil ik wel wat zeggen, want die heb ik een half uur zien spelen tegen Partizan en wat hij deed deed hij goed. Daar zit ook rek in, naar dat soort jongens gaan we kijken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws