Gefrustreerde Stam schrikt van 'onwaardig' Feyenoord: Dat is het hele probleem

Gefrustreerde Stam schrikt van 'onwaardig' Feyenoord: "Dat is het hele probleem"

Gepubliceerd: zondag 22 september 2019 om 17:38zo 22-09-2019 om 17:38

Jaap Stam is zondagmiddag geschrokken van het spel van zijn Feyenoord. Op bezoek bij FC Emmen (3-3) kwam Feyenoord, nota bene na een uitstekende start en twee snelle doelpunten, onthutsend zwak voor de dag. 

Stam vond de openingsfase van z'n elftal 'heel goed'. Orkun Kökcü en Luciano Narsingh schoten in de derde en twaalfde minuut raak. "Als je met 2-0 voorkomt, moet je dat vol blijven houden. Dat is het hele probleem en daar hebben we het ook gelijk mee gezegd", analyseerde de trainer na afloop, voor de camera van FOX Sports

"Als je dat niet doet en je speelt niet vanuit de principes die we hebben afgesproken, de principes waarmee we 2-0 voor komen, dan gaat het soms heel moeilijk worden. In dit geval schrik je daar van, ja. Het is frusterend dat de jongens het wel kunnen."

"Die ruimte is er dus, we kúnnen zo spelen en kans creëren, doelpunten maken. Het is heel jammer dat er toch weer iets insluipt. Laag tempo, balverlies lijden..."

"Dit was Feyenoord-onwaardig. Het mag gewoon niet gebeuren." De formatie van Stam heeft na zes duels tien punten en staat op de tiende plek op de Eredivisie-ranglijst. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws