Feyenoord stelt wederom teleur: 'Er vallen harde woorden in de kleedkamer'

Feyenoord stelt wederom teleur: 'Er vallen harde woorden in de kleedkamer'

Gepubliceerd: zondag 22 september 2019 om 17:58zo 22-09-2019 om 17:58

Laatste update: zondag 22 september 2019 om 18:00zo 22-09-2019 om 18:00

De sfeer in de kleedkamer van Feyenoord was na het 3-3 gelijkspel tegen FC Emmen niet gezellig. Jens Toornstra, die in de 96e minuut de 3-3 maakte, spreekt van een grote teleurstelling.

"De sfeer in de kleedkamer was een beetje down, maar dat is logisch. Er vallen harde woorden. Dit mag nooit gebeuren. Zeker niet na het eerste kwartier waarin je Emmen ondersteboven speelt. Dan moet je doordrukken en de derde goal maken. Dat laat je na en daardoor geef je ze hoop. Dat moet er heel snel uit bij ons, want zo krijg je het bij iedere tegenstander lastig", vertelt Toornstra aan RTV Rijnmond.

Feyenoord stond na twaalf minuten met 0-2 voor, maar keek in de tweede helft tegen een 3-2 achterstand aan. Dat gebeurt vaker bij Feyenoord. Toornstra: "Dat is het verhaal van een langere periode. Ik zeg ook iedere keer dat het er heel snel uit moet, maar dan moeten we dat wel gaan doen."

Toornstra kan ergens nog wel blij zijn met zijn doelpunt, maar vindt dat niet het belangrijkste. "Los van de teleurstelling en het resultaat is zo'n doelpuntje van mij wel goed, maar ik had hier liever gestaan zonder te scoren en met drie punten."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws