Ik dacht: ik heb nog geen bal gezien, dit is kansloos en komt nooit meer goed

"Ik dacht: ik heb nog geen bal gezien, dit is kansloos en komt nooit meer goed"

Gepubliceerd: maandag 23 september 2019 om 08:27ma 23-09-2019 om 08:27

Voor de spelers en supporters van Heracles Almelo was het weekend vrijdagavond omstreeks 22.00 uur al geslaagd. Na de gewonnen derby tegen FC Twente maakten ze er samen een lange nacht van, laat Cyriel Dessers weten aan TC/Tubantia.

De spelers kregen een heldenontvangst bij terugkeer in Almelo, daarna doken ze met de fans de kroeg in. "Iedereen van de selectie en staf was er. Dat was ook fijn, want een avond stappen met het hele team was er dit seizoen nog niet van gekomen", aldus Dessers, die er één groot feest van maakte met de supporters. "Zij kijken normaal naar ons op afstand, vanaf de tribune, of op televisie, nu stonden we samen aan de toog. We hebben behoorlijk wat schouderklopjes gehad, babbeltjes gemaakt en zijn op de foto gegaan."

De Belg had er na veertig minuten spelen nochtans een hard hoofd in: FC Twente was vroeg op voorsprong gekomen en een tweede treffer werd pas na inmenging van de VAR afgekeurd. "Ik dacht: ik heb nog geen bal gezien, dit is kansloos en komt nooit meer goed." Toen kreeg hij plotseling een lange bal van Robin Pröpper voor de voeten en was de 1-1 een feit. Mauro Júnior tekende vlak voor rust zelfs voor 1-2 en Heracles trok de zege over de streep. "We zijn drie keer gestorven voor dit resultaat, maar met alle plezier."

Poll

Gaat Heracles dit seizoen in het linkerrijtje eindigen?

(732 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws