Fortuna moet geduld hebben: Fernandes noodgedwongen tijdelijk terug naar Turijn

Fortuna moet geduld hebben: Fernandes noodgedwongen tijdelijk terug naar Turijn

Gepubliceerd: maandag 23 september 2019 om 14:09ma 23-09-2019 om 14:09

Fortuna Sittard kan voorlopig geen beroep doen op Juventus-talent Leandro Fernandes. De geboren Nijmegenaar werd vlak voor het sluiten van de transferdeadline gehuurd van La Vecchia Signora, maar kampt met een blessure en zal daar in Turijn van herstellen.

Fernandes en Fortuna bekrachtigden op maandag 2 september de huurdeal, maar de jeugdinternational van Oranje was sindsdien een opvallende afwezige tijdens de wedstrijden tegen FC Twente en Vitesse. Trainer Sjors Ultee liet zaterdagavond na de 4-2 nederlaag in Arnhem al weten dat dit komt door 'medische' redenen. "Maar meer mag ik daar vanwege privacywet niet over zeggen", werd hij geciteerd door De Limburger.

Fortuna komt maandagmiddag met een update: de huidige nummer zeventien van de Eredivisie laat in het midden wat voor blessure Fernandes heeft opgelopen, maar bericht via de clubsite dat de jonge middenvelder voorlopig terugkeert naar Italië. 'Fortuna Sittard wenst Leandro veel sterkte tijdens zijn herstelperiode en hoopt hem snel weer terug te zien in Sittard', aldus Fortuna. Wanneer Fernandes terug wordt verwacht in Sittard, zal nog moeten blijken.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws