Slot: 'Scheidsrechterlijke beslissingen hebben grote invloed op de stand'

Slot: 'Scheidsrechterlijke beslissingen hebben grote invloed op de stand'

25-09-2019 13:50 Laatste update: 14:08
47

Arne Slot denkt niet dat de kraker tegen Feyenoord van donderdag in De Kuip bepalend is voor de rest van het seizoen. De AZ-trainer vindt het daar te vroeg voor.

"Net zoals dat we niet kunnen zeggen of Feyenoord en AZ gaan bepalen welke club aan het eind van de rit, derde zal worden", zo tekent het Algemeen Dagblad op uit de mond van Slot tijdens de persconferentie. "We hebben nog niet elke tegenstander gehad zo vroeg in het seizoen en scheidsrechterlijke beslissingen hebben ook een grote invloed op de stand van de ranglijst."

Ron Vlaar en Fredrik Midtsjö kregen tegen ADO Den Haag noodgedwongen rust, maar zij verschijnen tegen Feyenoord weer aan de aftrap. Ook Dani de Wit is van de partij. De middenvelder liep tegen ADO een gebroken neus op en zal met een masker spelen. "We zijn nu weer allemaal fris. Er zitten ook vier dagen tussen dat duel in Den Haag en de komende tegen Feyenoord. Vorige keer waren dat drie dagen. De resultaten zijn goed geweest, dat helpt mentaal ook voor de nodige frisheid."