'Nu is iedereen tegen me in De Kuip, ik hoop dat het donderdag meevalt'

'Nu is iedereen tegen me in De Kuip, ik hoop dat het donderdag meevalt'

25-09-2019 16:33
55

De ontmoeting tussen Feyenoord en AZ wordt bijzonder voor Jordy Clasie. De middenvelder verdedigde vijf seizoenen de clubkleuren van de Rotterdammers. Donderdagavond gaat Clasie voor het eerst op bezoek bij zijn grote liefde. 

"Ik weet niet of ik met kippenvel het stadion betreed. Het zal aan het moment zelf liggen. Als speler van Feyenoord zelf is het natuurlijk anders dan als tegenstander. Nu is iedereen in principe tegen je. Ik hoop dat het bij mij wel mee zal vallen, we gaan het zien", glimlacht Clasie voor de camera's van FOX Sports. 

Clasie keerde in 2018 terug bij Feyenoord, na dienstverbanden bij Southampton en Club Brugge. Zijn terugkeer in De Kuip was weinig succesvol en Clasie kijkt dan ook met onvrede terug op zijn tweede periode bij de Rotterdammers. "Een iets minder jaar natuurlijk. Op een aantal goede wedstrijden na heb ik over het algemeen niet het niveau gehaald wat ik wilde laten zien."

"Ik had natuurlijk vier mooie jaren gehad bij Feyenoord. Dan wil je eigenlijk dat niveau snel weer oppakken. Dat is helaas niet gelukt op een aantal wedstrijden na", besluit Clasie.

AZ-trainer Arne Slot heeft al laten doorschemeren dat Clasie níet in de basis staat tegen Feyenoord.