'Guardado kiest voor Amerikaans avontuur; clubs staan in de rij voor ex-PSV'er'

'Guardado kiest voor Amerikaans avontuur; clubs staan in de rij voor ex-PSV'er'

Gepubliceerd: woensdag 25 september 2019 om 19:29wo 25-09-2019 om 19:29

Andrés Guardado speelt volgens Mexicaanse media vanaf januari 2020 in de Major League Soccer. De middenvelder van Real Betis, die in het verleden ook de kleuren van PSV verdedigde, zou in de belangstelling staan van onder meer Chicago Fire.

De Amerikaanse club is volgens diverse media in Mexico, waaronder TUDN, al in onderhandeling met Betis en hoopt snel tot overeenstemming te komen. Chicago Fire zou namelijk concurrentie hebben van meer clubs uit de MLS, die in Guardado een ideaal rolmodel voor hun selectie zien. Ook denken de clubs aan naamsbekendheid te winnen met het aantrekken van de Mexicaan.

In de Verenigde Staten loopt het voetbalseizoen van het begin tot het einde van een kalenderjaar, waardoor Guardado in januari 2020 de oversteek zou moeten maken. De defensief ingestelde middenvelder zelf zou absoluut oren hebben naar een Amerikaans avontuur, maar is er nog niet over uit waar hij precies wil gaan spelen. Het lijkt echter wel zeker dat Guardado, die tussen 2014 en 2017 voor PSV speelde, vanaf 2020 in de MLS actief zal zijn.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws