Update: Cocu moet Derby County-aanvoerder zeker vijftien (!) maanden missen

Update: Cocu moet Derby County-aanvoerder zeker vijftien (!) maanden missen

26-09-2019 17:32 Laatste update: 30-09-2019 14:36
63

Phillip Cocu is op z'n zachtst gezegd niet blij met Richard Keogh. De aanvoerder was deze week na een teamuitje betrokken bij een auto-ongeluk, waardoor hij de rest van het seizoen niet meer in actie kan komen.

Keogh was passagier van ploeggenoten Mason Bennett en Tom Lawrence, toen de auto crashte. Het trio was onder invloed van alcohol. "Ze hebben een grote fout gemaakt en er zullen consequenties volgen. Dit zijn serieuze zaken", reageert Cocu op een persconferentie.

Derby-captain Keogh zit er volledig doorheen, weet de Nederlandse trainer. Bij het ongeluk liep hij een zware knieblessure op. "Einde carrière? Dat is vroeg om te zeggen, maar als we melden dat hij de rest van het seizoen uit de roulatie is, dan is het een heel serieuze blessure."

"Ik heb met hem gesproken. Op dit moment gebeurt er heel veel. Hij is extreem down en realiseert zich wat het voor hem persoonlijk betekent. Hij is verantwoordelijk als aanvoerder van het team. Dat doet natuurlijk wat met een speler", besluit Cocu.

Update: Phillip Cocu kan vijftien (!) maanden niet beschikken over Richard Keogh. De aanvoerder van Derby County was vorige week in beschonken toestand betrokken bij een auto-ongeluk met twee teamgenoten, waarbij hij een zware knieblessure opliep. Onderzoek in het ziekenhuis heeft uitgewezen dat hij zijn voorste en achterste kruisband heeft afgescheurd. Hij ligt er zeker tot december 2020 uit.