'Erg aanwezig, we krijgen steeds meer de Hidde te zien voordat hij naar PSV ging'

'Erg aanwezig, we krijgen steeds meer de Hidde te zien voordat hij naar PSV ging'

Gepubliceerd: donderdag 26 september 2019 om 17:48do 26-09-2019 om 17:48

Het gaat goed met De Graafschap. Enkele maanden na de degradatie uit de Eredivisie, staat de Doetinchemse club aan kop in de Keuken Kampioen Divisie. De sleutel ligt achterin, constateert trainer Mike Snoei.

In zeven wedstrijden hield De Graafschap al vijf keer de nul. "Hidde Jurjus (doelman De Graafschap, red.) geeft het ook steeds aan hè? Dat hij zich heel vertrouwd voelt met Ted van de Pavert en Toine van Huizen voor zich", merkt Snoei tevreden op tegenover Omroep Gelderland. "Dat geeft wel aan dat het niet alleen aan zijn prestaties ligt dit seizoen."

Toch krijgt Jurjus een compliment van zijn trainer. "Als je ziet hoe hij binnen is gekomen, dat is heel anders dan vorig jaar. Hij is meer in zichzelf gaan stoppen en we krijgen steeds meer de Hidde te zien voordat hij naar PSV ging. Hij is nu altijd heel erg aanwezig, vorig seizoen nam hij misschien dingen wat te makkelijk op."

De Graafschap-back Jordy Tutuarima prijst zich ook gelukkig met zijn doelman. "Met Hidde hebben we nog een extra slot op de de deur. Hij doet het ook voortreffelijk."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws