Recordaankoop Arsenal gefileerd: 'Lichaamstaal, werkethiek, gebrek aan kwaliteit'

Recordaankoop Arsenal gefileerd: 'Lichaamstaal, werkethiek, gebrek aan kwaliteit'

Gepubliceerd: dinsdag 1 oktober 2019 om 11:18di 01-10-2019 om 11:18

Nicolas Pépé speelde tegen Manchester United geen sterke wedstrijd en krijgt na afloop kritiek van analist Roy Keane. De recordaankoop van Arsenal slaagt er vooralsnog niet in om indruk te maken bij The Gunners.

Pépé startte maandag in de basis tegen Man United, maar speelde zeer matig. "Ik ben teleurgesteld in hem vanaf het moment dat hij naar de club kwam", zegt Keane bij Sky Sports.

De houding van Pépé bevalt Keane niet. "Zijn lichaamstaal.. Oke, soms verzinnen we excuses en hebben spelers tijd nodig om te wennen bij een club. Als je die jonge jongen (Bukayo Saka, red.) vergelijkt met Pépé, dan moet hij voor het geld dat ze voor hem hebben betaald veel meer doen." Voor Pépé werd deze zomer tachtig miljoen euro betaald aan OSC Lille.

"Zijn werkethiek, het gebrek aan kwaliteit, de eindpass en nogmaals: zijn lichaamstaal. Hij was duidelijk niet klaar voor de wedstrijd", zegt Keane.

Man United en Arsenal speelden maandagavond met 1-1 gelijk op Old Trafford.Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Eens met Keane?

(814 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws