LIVE: Gnabry scoort er vier tegen Spurs; Juventus wint van Leverkusen (gesloten)

LIVE: Gnabry scoort er vier tegen Spurs; Juventus wint van Leverkusen (gesloten)

01-10-2019 22:45 Laatste update: 23:06
98

Real Madrid, Bayern München, Juventus, PSG en Manchester City komen dinsdag in actie tijdens een heerlijk, bomvol Champions League-avondje. Met ons liveblog mis je helemaal niets van de ontwikkelingen op alle velden. 

In het Estadio Santiago Bernabéu begint om 18.55 uur al de wedstrijd tussen Real Madrid en Club Brugge. De Spaanse grootmacht heeft een goed resultaat nodig na de 3-0 afstraffing bij Paris Saint-Germain in de eerste speelronde. Het Atalanta Bergamo van Nederlanders Hans Hateboer en Marten de Roon trapt op hetzelfde moment in eigen huis af tegen Shakhtar Donetsk.

Wedden

Meer odds

Grote kanonnen zoals Juventus, PSG en Manchester City trappen om 21.00 uur af. De Oude Dame neemt het, hopelijk met Matthijs de Ligt, op tegen het Bayer Leverkusen van coach Peter Bosz. Laatstgenoemde had De Ligt eerder bij Ajax nog onder zijn hoede. PSG en City treffen respectievelijk Galatasaray en Dinamo Zagreb. Ook in Londen staat een topaffiche op het programma: Tottenham Hotspur, de verliezend finalist van vorig jaar, ontvangt Bayern München.

In ons liveblog houden we je van 18.30 uur tot laat op de avond van álle ontwikkelingen op de hoogte. Mis niets!