Klopp over viralvideo van Salzburg-collega: 'Als Liverpool dat doet, vertrek ik'

Klopp over viralvideo van Salzburg-collega: 'Als Liverpool dat doet, vertrek ik'

Gepubliceerd: vrijdag 4 oktober 2019 om 18:58vr 04-10-2019 om 18:58

Liverpool-manager Jürgen Klopp heeft schouderophalend gereageerd op de video van FC Salzburg-collega Jesse Marsch. De Amerikaan sprak halverwege het onderlinge Champions League-treffen van woensdagavond, bij een stand van 3-1, vol passie zijn spelers toe.

"This a f*cking Champions League-Spiel", "zu viel Respekt für den Gegner" en "they have to know we're f*cking here te compete", liet Marsch tijdens de rust weten aan zijn spelers. In de tweede helft bezorgden de Oostenrijkers Liverpool grote problemen: Salzburg kwam zelfs terug tot 3-3, maar de regerend Champions League-winnaar ontsnapte alsnog. Tijdens de kleedkamerspeech van Marsch werden er beelden gemaakt, die later in de week massaal rondgingen op social media.

Klopp vindt de toespraak van zijn Amerikaanse collega maar niets, liet hij weten tijdens zijn wekelijkse perspraatje op vrijdagmiddag. "Als Liverpool zo'n video met mij zou delen, dan zou ik meteen vertrekken bij deze club", klonk het in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Leicester City. "Zo is het, meer kan ik er niet over zeggen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Goed dat dit soort beelden naar buiten komen?

Ja, een beetje transparantie kan geen kwaad
28%
Nee, het geheim van de kleedkamer moet altijd gerespecteerd worden
72%
(1596 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws