Met alle respect voor Pierre, maar de beste keeper voor Feyenoord is Vermeer

"Met alle respect voor Pierre, maar de beste keeper voor Feyenoord is Vermeer"

04-10-2019 19:43
48

Pierre van Hooijdonk vindt Justin Bijlow een betere keeper voor Feyenoord dan Kenneth Vermeer, zei hij onlangs bij Studio Voetbal. Ali Boussaboun en Geert Den Ouden zijn het niet met hem eens.

"Met alle respect voor Pierre, maar de beste keeper voor Feyenoord is Vermeer. Het is zijn mening, die moet je respecteren. Bijlow heeft nog niet het niveau van Vermeer", zegt Boussaboun bij FC Rijnmond. Het contract van Vermeer loopt na dit seizoen af. "Dat zijn contract afloopt, het zij zo. Ik weet niet wat ze willen gaan doen met hem, maar hij is de beste keeper voor Feyenoord."

Vermeer is op dit moment de eerste keuze bij Feyenoord. Hij moest Bijlow voor zich dulden, maar de jonge keeper raakte geblesseerd. "Bijlow heeft toen de voorkeur gekregen van Van Bronckhorst. Dat vond ik terecht", zegt Den Ouden.

"Bijlow is geblesseerd geraakt en Vermeer is daarvoor in de plaats gekomen. Hij heeft onder Van Bronckhorst moeten knokken voor z'n plek en die ook verdiend. Hij doet het naar behoren, dus ik vind niet dat Stam moet wisselen."