LIVE-discussie: Bakboord krijgt de voorkeur van Wormuth, Emmen mist halve defensie

LIVE-discussie: Bakboord krijgt de voorkeur van Wormuth, Emmen mist halve defensie

Gepubliceerd: zaterdag 5 oktober 2019 om 17:31za 05-10-2019 om 17:31

Zowel Heracles Almelo als FC Emmen kunnen zaterdagavond drie punten goed gebruiken. De Heraclieden willen graag naar het linkerrijtje, terwijl het bezoek uit Drenthe met een overwinning de degradatiezone voorlopig gedag zegt.

Navajo Bakboord is de nieuwe rechtsback van Heracles. Tim Breukers kreeg in voorgaande wedstrijden de voorkeur van trainer Frank Wormuth, maar die lijkt in de pikorde voorbij gestreefd te zijn door het jeugdproduct van Ajax. Verder staan dezelfde tien spelers op het veld als tijdens het duel met AZ in Den Haag, dat met 2-0 verloren ging.

Na een 3-0 thuiszege op ADO Den Haag heeft Dick Lukkien noodgedwongen een aantal wijzigingen doorgevoerd in zijn elftal. Michaël Heylen keert terug van een schorsing en vervangt de zwaar geblesseerde Nick Bakker centraal achterin, terwijl ook Jan-Niklas Beste er vanwege een blessure niet bij is. Lorenzo Burnet is zijn logische vervanger op linksback.

De opstellingen:

Heracles Almelo: Blaswich; Bakboord, Pröpper, Knoester, Czyborra; Kiomourtzoglou, Merkel, Mauro Junior; Van der Water, Dessers, Konings.

FC Emmen: Telgenkamp; Bijl, Veendorp, Heylen, Burnet; Hiariej, Peña, Chacón; De Vos, De Leeuw, Slagveer.

Poll

Wie gaat er winnen?

(182 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws