LIVE-discussie: Gewijzigde opstellingen bij Vitesse en Utrecht door schorsingen

LIVE-discussie: Gewijzigde opstellingen bij Vitesse en Utrecht door schorsingen

Gepubliceerd: zaterdag 5 oktober 2019 om 18:57za 05-10-2019 om 18:57

In de strijd om plek vier moet Vitesse het zaterdagavond doen zonder de geschorste Julian Lelieveld. De vleugelverdediger kreeg tegen RKC Waalwijk een rode kaart en wordt vervangen door Eli Dasa. Ook bij FC Utrecht ontbreekt er een speler door een schorsing: Leon Guwara pakte vorige week zondag rood.

Ten opzichte van de met 1-2 gewonnen wedstrijd tegen RKC Waalwijk hoeft Leonid Slutsky slechts één wijziging door te voeren. Lelieveld kreeg een rode kaart tegen de Waalwijkers en moet vandaag vanaf de tribune toekijken. Zijn vervanger is Eli Dasa, die tegen RKC ook al binnen de lijnen kwam om de plek van Lelieveld over te nemen. 

Verder stuurt de Vitesse-coach dezelfde namen het veld op. Dit betekent dat er ook weer een plaats is voor Nouha Dicko, die vorige week eenmaal trefzeker was. In de voorhoede starten Tim Matavz en Bryan Linssen.

Bij FC Utrecht ontbreekt Leon Guwara na zijn rode kaart van vorige week zondag tegen Willem II. De wedstrijd werd met 2-0 gewonnen, ondanks het overtal voor Willem II. Mark van der Maarel maakt door de schorsing van Guwara zijn opwachting in de basis. Verder ziet ook FC Utrecht-coach John van den Brom geen reden om zijn elftal aan te passen ten opzichte van de wedstrijd tegen de Tilburgers. 

De opstellingen:

Vitesse: Pasveer; Dasa, Doekhi, Obispo, Clark; Tannane, Bazoer, Bero, Dicko; Linssen, Matavz.

FC Utrecht: Paes; Klaiber, Janssen, Hoogma, Van der Maarel; Ramselaar, Maher, Gustafson; Kerk, Abass, Van der Streek.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws