'Hoe de fans van PSV reageerden toen ik in het veld kwam, was geweldig'

'Hoe de fans van PSV reageerden toen ik in het veld kwam, was geweldig'

Gepubliceerd: zondag 6 oktober 2019 om 20:56zo 06-10-2019 om 20:56

Ryan Thomas werd in augustus 2018 gecontracteerd door PSV, maar maakte ruim een jaar later pas zijn debuut in Eindhoven. Al in zijn eerste trainingsweek liep de middenvelder een zware knieblessure op. Zondag tegen VVV-Venlo (4-1) droeg Thomas voor het eerst het PSV-shirt in een officiële wedstrijd.

Thomas werd overgenomen van PEC Zwolle, maar na twee trainingen ging het mis. "Het was een lastig jaar voor mij", zegt Thomas tegen FOX Sports. "Nu heb ik mijn debuut kunnen maken voor de fans. De overwinning is een bonus."

"Het gebeurde in de eerste week, na twee trainingen. Het voelde lastig om daarbuiten te staan, maar de jongens hebben het fantastisch gedaan door me onderdeel van de groep te laten voelen", zegt Thomas. "Ze dachten aan me tijdens mijn revalidatie. Ik voelde me altijd betrokken bij het team. Dat is een goed gevoel. Het was een lang en eenzame periode. Ik ben blij dat ik nu aan de andere kant sta."

Thomas ging tijdens zijn revalidatie door een diep dal. "Na zeven à acht maanden werd het heel lastig. Ik heb in het verleden ook knieblessures gehad. Dat maakte het tijdens het revalideren lastig. Ik zou het niet anders hebben gedaan en ben fitter en sterker dan ik was. Hoe de fans reageerden toen ik in het veld kwam, was geweldig."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws