Problemen in Spurs-selectie enorm: 'Onderbetaald, overspannen en jaloers'

Problemen in Spurs-selectie enorm: 'Onderbetaald, overspannen en jaloers'

Gepubliceerd: maandag 7 oktober 2019 om 12:42ma 07-10-2019 om 12:42

Laatste update: maandag 7 oktober 2019 om 14:29ma 07-10-2019 om 14:29

Het rommelt bij Tottenham Hotspur. Volgens The Athletic voelen de spelers zich overspannen, onderbetaald, jaloers op het salaris van voorzitter Daniel Levy en zijn ze bovendien geïrriteerd over de onvoorspelbare buien van manager Mauricio Pochettino.

Afgelopen weekend verloor Tottenham met 3-0 van Brighton & Hove Albion, slechts enkele dagen nadat het in eigen huis een beschamende 2-7 nederlaag tegen Bayern München leed. In de selectie van Tottenham is het volgens The Athletic goed mis. De spelers zouden het gevoel hebben dat Pochettino hen niet vertrouwd met het uitvoeren van de speelwijze, en zijn van mening dat ze overwerkt zijn en onderbetaald worden vergeleken met spelers van andere top zes-clubs én voorzitter Daniel Levy, die per jaar 6,7 miljoen euro opstrijkt.

De moeizame relatie met Pochettino zou echter voor de meeste problemen zorgen. Volgens The Athletic zijn de spelers het regime van de Argentijn helemaal zat en kunnen ze 'dezelfde sessies en constant dezelfde verhalen' niet meer aan. Een deel van de selectie noemt Pochettino inmiddels 'Big Brother', omdat hij de trainingsessies altijd via de beveiligingscamera's van de club zou bekijken. Tottenham staat slechts negende in de Premier League met elf punten. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws