Update: Vitesse kan lang niet beschikken over middenvelder; operatie succesvol

Update: Vitesse kan lang niet beschikken over middenvelder; operatie succesvol

Gepubliceerd: dinsdag 8 oktober 2019 om 14:51di 08-10-2019 om 14:51

Laatste update: donderdag 10 oktober 2019 om 07:14do 10-10-2019 om 07:14

Charly Musonda, door Vitesse gehuurd van Chelsea, lijkt opnieuw lang te moeten toekijken. De Belgische middenvelder kampt al heel lang met blessureleed en heeft nu een knieblessure opgelopen. Die dwingt Musonda tot meerdere weken toekijken.

Het Laatste Nieuws weet te melden dat Musonda de knieperikelen heeft opgelopen toen hij in voorbereiding was op speelminuten bij Vitesse. Een tijdje geleden moest Musonda van Arnhem al terugkeren naar Chelsea voor een behandeling. Dit seizoen speelde hij nog maar in drie wedstrijden mee voor de Arnhemmers.

Het is niet duidelijk hoe lang Musonda deze keer uit de roulatie gaat zijn, maar het gaat hoe dan ook over een inactiviteit van meerdere weken. Vorig seizoen kwam Musonda in de winterstop al naar Vitesse, maar door blessureleed speelde hij toen ook maar 14 minuten mee in de Eredivisie. Bij Chelsea heeft Musonda nog een contract lopen tot de zomer van 2022. Komende week viert hij zijn 23ste verjaardag.

Update: Musonda is eerder deze week geopereerd. De middenvelder speelde minuten mee tegen Ajax, Willem II en PEC Zwolle, maar kreeg daarna weer last van zijn knie. Hij werd eerder deze week teruggestuurd naar Chelsea en daar bleek dat een operatie noodzakelijk was, zo meldt De Gelderlander. Hoelang de revalidatie van Musonda gaat duren is nog niet bekend.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Surgery went well, ready to keep fighting. « God’s plan is bigger than you think.»

A post shared by Charly Musonda Junior (@musonda) on

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws