Slechte seizoensstart kost Vreven de kop: oud-NAC-coach krijgt ontslag in België

Slechte seizoensstart kost Vreven de kop: oud-NAC-coach krijgt ontslag in België

Gepubliceerd: woensdag 9 oktober 2019 om 10:24wo 09-10-2019 om 10:24

Stijn Vreven is ontslagen als trainer van Beerschot. Dat meldt de club woensdag via de officiële kanalen. De 46-jarige Vreven was ruim een seizoen lang trainer van de Belgische tweedeklasser.

Vreven wist Beerschot vorig seizoen bijna naar promotie te loodsen, maar op het laatste moment ging dat mis. De slechte start van het huidige seizoen kost hem de kop. Beerschot staat na elf duels op een teleurstellende vijfde plek. Met nog vijf wedstrijden te gaan is de eerste periodetitel ver buiten bereik. Clubicoon Hernan Losada (37) neemt de honneurs tot het einde van het seizoen waar.

Beerschot was vorig seizoen lang dicht bij promotie naar het hoogste niveau van België, maar in de beslissende finale maakte Mechelen aan die droom een einde. Mechelen speelde vervolgens lang de hoofdrol in een omkoopschandaal, waarna Beerschot de positie van de Belgische club eiste. De club kreeg echter nul op het rekest, ondanks dat Mechelen schuldig werd bevonden aan omkoping. 

Vreven wist bij NAC Breda wél te promoveren. Hij stond twee seizoenen lang aan het roer bij de inmiddels gedegradeerde club.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws