Update: Geen vermoeide Ziyech, wel drie andere Eredivisie-spelers bij Marokko

Update: Geen vermoeide Ziyech, wel drie andere Eredivisie-spelers bij Marokko

Gepubliceerd: woensdag 9 oktober 2019 om 15:56wo 09-10-2019 om 15:56

Laatste update: woensdag 9 oktober 2019 om 20:56wo 09-10-2019 om 20:56

Hakim Ziyech slaat de interlands van Marokko tegen Libië en Gabon over. De smaakmaker van Ajax is vermoeid en keert daarom terug naar Amsterdam, zo meldt FOX Sports.

De aanvallende middenvelder van Ajax kampt al weken met klachten aan zijn lies en door het drukke programma van de Amsterdammers is er voor Ziyech weinig tijd om zijn rust te pakken. Ziyech heeft zich deze week wel gemeld bij de nationale ploeg van Marokko, maar heeft na overleg met de bond besloten dat hij de oefenwestrijden tegen Libië en Gabon laat schieten. 

De komende weken volgen de wedstrijden elkaar wederom in rap tempo op voor Ajax. Onder meer de Klassieker tegen Feyenoord en twee belangrijke Champions League-wedstrijden tegen Chelsea staan op de rol voor de ploeg van Erik ten Hag. Volgende week zaterdag hervat Ajax de competitie met een uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk.

Update: Hakim Ziyech ontbreekt definitief in de selectie van Marokko voor de interlands met Libië en Gabon. Met Noussair Mazraoui (Ajax), Oussama Idrissi (AZ) en Ahmed El Messaoudi (FC Groningen) zijn wel drie andere Eredivisie-spelers opgenomen in de definitieve selectie. Ook Nordin Amrabat is opgeroepen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws