Müller twijfelt over toekomst en reageert op Kovac: 'Natuurlijk was ik verrast'

Müller twijfelt over toekomst en reageert op Kovac: 'Natuurlijk was ik verrast'

Gepubliceerd: woensdag 9 oktober 2019 om 18:52wo 09-10-2019 om 18:52

Thomas Müller erkent dat hij niet gelukkig is met zijn reserverol bij Bayern München. De dertigjarige aanvaller was verrast door de uitspraken van trainer Niko Kovac afgelopen weekend.

Müller zat tegen Hoffenheim (1-2) voor het vijfde duel op rij op de bank. Kovac verklaarde dat 'als we weinig opties hebben, hij zeker speelgelegenheid zal krijgen.' "Toen ik na afloop geconfronteerd werd met die verklaring, was ik natuurlijk verrast", reageert het clubicoon van de Bundesliga-kampioen tegenover Kicker. "Maar ik ben daar niet zo gevoelig voor. Ik heb met hem gesproken, daarmee is het voor mij klaar."

Het zit Müller desondanks niet lekker dat zijn inbreng minimaal is. "Absoluut niet. Ik ben pas dertig jaar, ben fit en hongerig naar succes. Ik ben er van overtuigd dat ik de ploeg op het veld kan helpen met mijn kwaliteiten. De trend van de laatste vijf wedstrijden maakt me niet blij. Als de trainers in mij alleen een wisselspeler zien, moet ik gaan nadenken. Daar ben ik simpelweg te ambitieus voor."

Müller zag zijn reserverol bij Bayern niet aankomen. "Ik was in de lente succesvol als nummer tien en we legden beslag op de dubbel, dus deze ontwikkeling had ik niet verwacht." Wat het betekent voor zijn toekomst in de Allianz Arena, laat de Raumdeuter in het midden. "De media speculeert er op los, maar daar doe ik niet aan mee. Ik blijf mijn uiterste best doen. Verder kan ik er niets over zeggen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Bayern afscheid nemen van Müller?

(917 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws