Van der Vaart weerlegt kritiek van Babel: 'Ik heb me nog nooit niet geplaatst'

Van der Vaart weerlegt kritiek van Babel: 'Ik heb me nog nooit niet geplaatst'

Gepubliceerd: woensdag 9 oktober 2019 om 21:18wo 09-10-2019 om 21:18

Rafael van der Vaart is het niet eens met de kritiek die hij van Ryan Babel te verwerken kreeg. De vleugelaanvaller van Oranje stelde dat zonder de Grote Vier, waar Van der Vaart deel van uitmaakte, het Nederlands elftal meer een geheel is.

Bij De Wereld Draait Door slaat Van der Vaart terug naar Babel. "We werden bijna wereldkampioen toen", legt hij uit. "Nu zijn we al blij dat we ons misschien gaan plaatsen, maar ik heb me nog nooit niet geplaatst. Maar ik snap wel wat hij bedoelt."

Nadat Van der Vaart stopte bij Oranje zag hij hoe het bergafwaarts ging met het elftal. "Dat was heel gek. In één keer dacht je: waar zitten we naar te kijken? Wesley (Sneijder, red.) en Arjen (Robben) speelden er toen nog in en Van Persie was er ook nog een beetje bij. Daar moest ik wel aan wennen."

Het Nederlands elftal kwam er echter weer bovenop en kan volgens Van der Vaart zelfs dromen van de wereldtitel. "Ik hoop het en ik gun het die gasten ook. Ze hebben echt weer uitstraling, waardoor veel mensen weer blij zijn om naar het Nederlands elftal te kijken."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws