Feyenoord 'denkt aan buitenlandse technisch directeur': 'Arnesen zou prima kunnen'

Feyenoord 'denkt aan buitenlandse technisch directeur': 'Arnesen zou prima kunnen'

Gepubliceerd: woensdag 9 oktober 2019 om 23:24wo 09-10-2019 om 23:24

Feyenoord zal in de zoektocht naar een technisch directeur uitkomen bij een buitenlander. Dat verwacht Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher van het Algemeen Dagblad. De naam van Frank Arnesen, die onlangs werd ontslagen bij Anderlecht, wordt daarbij genoemd.

Op dit moment is Sjaak Troost technisch directeur ad interim bij Feyenoord, maar achter de schermen wordt er volgens Krabbendam gezocht naar iemand die vast aangesteld kan worden. "Ze zijn er mee bezig en ik denk dat het een buitenlander gaat zijn", zegt hij in Voetbalpraat op FOX Sports. "Daar werd wel over gesproken."

"Buitenlandse technisch directeuren hebben ook netwerken", gaat Krabbendam verder. Hij wil weinig zeggen over eventuele namen, maar laat uiteindelijk toch iets los. "Frank Arnesen zou natuurlijk prima kunnen. Hij heeft het netwerk en hij kent zowel de Nederlandse competitie als het internationale voetbal, omdat hij bij veel clubs is geweest. Uiteindelijk zullen ze toch bij iemand in het buitenland uitkomen die vrij is, omdat ze in Nederland iedereen ondertussen hebben gepolst."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws