'Real zet vol in op Eriksen; Ajax hoeft niet te vrezen voor transfer Van de Beek'

'Real zet vol in op Eriksen; Ajax hoeft niet te vrezen voor transfer Van de Beek'

Gepubliceerd: woensdag 9 oktober 2019 om 23:50wo 09-10-2019 om 23:50

Real Madrid is vastberaden om in januari de onderhandelingen met Christian Eriksen op te starten. De Deense middenvelder heeft een aflopend contract bij Tottenham Hotspur en is na de jaarwisseling vrij om met andere clubs in gesprek te gaan.

De regels schrijven voor dat Real Madrid pas vanaf 1 januari contact mag zoeken met Eriksen en zijn vertegenwoordigers. De Koninklijke is volgens diverse Spaanse media, waaronder Marca, vastbesloten om dat te doen zodat de middenvelder in de zomer van 2020 gratis naar Spanje komt. Tottenham heeft Eriksen een nieuw contract aangeboden, maar dat heeft de Deen naast zich neergelegd.

Ondertussen hoopt Daniel Levy, voorzitter van Tottenham, dat Eriksen niet gratis de deur uitloopt en wil hij onderhandelen met Real over een transfersom voor de voormalig Ajacied. Marca sluit niet uit dat De Koninklijke wel wil praten over een vervroegde overstap, maar acht het waarschijnlijker dat Eriksen pas in juni 2020 de overstap zal maken.

Real Madrid heeft de pijlen volgens de Spaanse krant op Eriksen gericht omdat Manchester United duidelijk heeft gemaakt dat Paul Pogba niet te koop is. De interesse in Eriksen lijkt er ook op te wijzen dat een eventuele transfer van Ajacied Donny van de Beek naar de Spaanse hoofdstad voorlopig niet aan de orde is.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zou Eriksen een aanwinst voor Real Madrid zijn?

(9596 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws