Petrovic houdt het vier maanden vol in 'waanzin' en vertrekt bij Botev Plovdiv

Petrovic houdt het vier maanden vol in 'waanzin' en vertrekt bij Botev Plovdiv

Gepubliceerd: donderdag 10 oktober 2019 om 07:56do 10-10-2019 om 07:56

Laatste update: donderdag 10 oktober 2019 om 08:01do 10-10-2019 om 08:01

Zeljko Petrović heeft besloten te vertrekken bij de Bulgaarse club Botev Plovdiv. De voormalig trainer van onder meer ADO Den Haag en RKC Waalwijk kwam in Bulgarije terecht in een complete waanzin.

Zo meldt De Telegraaf. Petrović tekende voor twee jaar bij Botev Plovdiv, maar houdt het na vier maanden alweer voor gezien. Zo viel vorige maand de Bulgaarse politie binnen bij de club en werden spelers en trainers opgedragen zich in groepjes van drie te melden. Het bleek voor een leugendetectortest te zijn, op deze manier probeerde de politie matchfixing tegen te gaan. De uitslag van die test zou nog steeds niet bekend zijn.

Petrović en Botev Plovdiv gingen afgelopen weekend met 3-0 zwaar onderuit tegen Botev Vratsa en de ploeg van Petrovic kreeg een dubieuze rode kaart. Na de negentig minuten voetbal eisten de supporters van de club dat de spelers hun shirts uit zouden doen, omdat ze het niet waard waren er in te spelen.

In het duel tegen Botev Vratsa speelde Petrović met een spits van vijftien (!) jaar oud en had daarnaast ook nog eens vijf spelers van slechts zeventien jaar op de bank zitten. Dit kwam naar verluidt omdat een overgroot deel van de selectie niet wilde spelen aangezien ze al een tijd geen salaris uitbetaald hebben gekregen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws