Memphis geeft toe: 'Paris Saint-Germain wilde me kopen, hij zal me dus kennen'

Memphis geeft toe: 'Paris Saint-Germain wilde me kopen, hij zal me dus kennen'

11-10-2019 12:06
34

Paris Saint-Germain heeft in het verleden een poging gedaan om Memphis Depay te contracteren. PSG werd toen geleid door Laurent Blanc, die volgens Franse media hard op weg is om Sylvinho op te volgen bij Olympique Lyon, Memphis' huidige werkgever.

Blanc was van 2013 tot 2016 trainer van PSG. Memphis speelde van 2015 tot 2017 voor Manchester United. "Ik weet nog dat Paris Saint-Germain me wilde kopen toen Blanc daar zat", zegt Memphis tegen L'Equipe. "Hij zal me dus kennen, denk ik. Ik ken hem niet persoonlijk. Ik wil het daar nu niet over hebben, want we hebben net gewonnen met het Nederlands elftal."

Wedden

Meer odds

"We spelen zondag weer een andere wedstrijd. Daarna wil ik me focussen op Lyon. Ik begrijp dat jullie vragen willen stellen over Lyon. De club zit op dit moment diep in mijn gedachten. Dit soort wedstrijden wil ik ook met Lyon spelen", doelt Memphis op de 3-1 zege van Nederland.

Sylvinho werd deze week ontslagen door Lyon. "Het was niet zijn schuld", zegt Memphis. "Wij hadden betere resultaten moeten halen. Ik blijf zeggen dat het een teamprestatie is en dat het onze verantwoordelijk is. Ik voel me slecht voor hem omdat ze hem hebben ontslagen. Hij heeft passie naar de club gebracht en een frisse mindset, maar het heeft tijd nodig om iets binnen de club te veranderen. Ik weet dat hij het goed zal doen in de toekomst."