Koopmeiners verdient plek in Nederlands elftal: 'Wat een strateeg is dat zeg'

Koopmeiners verdient plek in Nederlands elftal: 'Wat een strateeg is dat zeg'

Gepubliceerd: zaterdag 12 oktober 2019 om 11:50za 12-10-2019 om 11:50

Laatste update: zaterdag 12 oktober 2019 om 12:19za 12-10-2019 om 12:19

Aad de Mos heeft lovende woorden over voor AZ-aanvoerder Teun Koopmeiners. De analist vindt dat Koopmeiners een oproep voor het Nederlands elftal verdient en zag de middenvelder tegen Jong Portugal een penalty benutten.

"Een jongen die ook zeker mee moet is Koopmeiners, wat een strateeg is dat zeg", vertelt De Mos in een Instagram-video. De analist vindt dat de AZ-middenvelder een oproep voor het 'grote' Nederlands elftal moet krijgen. "Hij haalt het tempo omhoog en heeft echt een goede penalty", kijkt hij terug op de benutte strafschop tegen Jong Portugal. "Heel zuiver ingeschoten, alleen daarom zou je hem al mee moeten nemen."

De Mos blikt ook alvast vooruit op de wedstrijd van Oranje tegen Wit-Rusland van zondag. "Dat moet geen probleem zijn. Jammer dat Depay er niet bij is, maar we hebben goede vervangers. Donyell Malen kan op die positie spelen en ook Luuk de Jong heeft het bewezen, hij kan het natuurlijk ook.

Het Nederlands elftal trapt zondagavond om 18:00 uur af tegen Wit Rusland en is bij een overwinning dicht bij kwalificatie voor het EK van 2020.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws