'Volgens mij heb ik vorig jaar 33 van de 36 wedstrijden met pijnstillers gespeeld'

'Volgens mij heb ik vorig jaar 33 van de 36 wedstrijden met pijnstillers gespeeld'

Gepubliceerd: zaterdag 12 oktober 2019 om 14:19za 12-10-2019 om 14:19

Samir Memisevic staat aan de vooravond van zijn langverwachte rentree in het shirt van FC Groningen. De 26-jarige Bosniër moest de opening van het seizoen missen vanwege een blessure aan zijn schaambeen, waar hij vorig seizoen al veel last van had.

Memisevic kwam in alle competities tot 36 wedstrijden namens FC Groningen, maar van harte ging het niet. "Volgens mij heb ik vorig seizoen 33 van de 36 wedstrijden met pijnstillers gespeeld. Het was dus een zwaar seizoen voor mij", laat hij weten aan FOX Sports. Na zijn vakantie werd het er in fysiek opzicht niet beter op voor de penaltyspecialist. "Na de eerste training had ik wederom last. Het hinderde mij en ik kon het niet meer volhouden. Ik sprak met de trainer (Danny Buijs, red.) en de medische staf: zij zeiden dat alleen rust mij zou helpen."

De tweevoudig international van Bosnië-Herzegovina nam het advies ter harte en zat onlangs tegen RKC Waalwijk pas voor het eerst weer bij de wedstrijdselectie. Deze week kwam hij tot scoren in een besloten oefenduel met het Duitse Preussen Münster. Memisevic kan niet wachten totdat hij weer om het echie kan spelen. "Jammer dat het een besloten wedstrijd was. Ik wil de supporters weer om me heen voelen. Maar het was geweldig om voor het eerst in vier maanden weer in het stadion te spelen."

Op zondag 20 oktober zou Memisevic zijn officiële rentree kunnen maken. Sparta komt dan naar Groningen, waarom 14.30 uur afgetrapt zal worden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws