Update: Keizer keert terug in Emiraten, volgt Streppel op en tekent voor twee jaar

Update: Keizer keert terug in Emiraten, volgt Streppel op en tekent voor twee jaar

Gepubliceerd: zondag 13 oktober 2019 om 11:42zo 13-10-2019 om 11:42

Laatste update: zondag 13 oktober 2019 om 14:20zo 13-10-2019 om 14:20

Jurgen Streppel is aan de dijk gezet door zijn werkgever Al Jazira Club. De trainer uit Voorst trad afgelopen juni in dienst, maar zijn avontuur in de Verenigde Arabische Emiraten komt na vier maanden al ten einde.

Al Jazira haalde vier punten uit de eerste drie competitieduels. Na de 0-0 tegen Al Ahli besloot de club van Thulani Serero om in te grijpen. 'Al Jazira Club kan bij deze bevestigen dat het heeft besloten om de samenwerking met de heer Streppel te beëindigen', laat het weten via de officiële kanalen. 'Wij willen Jurgen bedanken voor zijn inspanningen voor onze club.' Streppel bevindt zich in goed gezelschap: Maurice Steijn werd eerder deze week ontslagen door Al Wahda, hoewel de club het nieuws nog niet bevestigd heeft.

De Nederlandse enclave in de Gulf League zou echter snel weer uitgebreid kunnen worden. Al Jazira heeft oude bekende Marcel Keizer namelijk op het oog als opvolger van Streppel, weet Voetbal International. De in Badhoevedorp geboren trainer werd begin september ontslagen door Sporting Portugal en heeft de handen dus vrij om weer in Abu Dhabi aan de slag te gaan. Zaakwaarnemer Humphrey Nijman laat aan VI weten dat Keizer 'open staat' voor een tweede dienstverband bij Al Jazira.

Update: Marcel Keizer is inderdaad de opvolger van zijn landgenoot Jurgen Streppel. De oud-trainer van onder meer SC Cambuur, Ajax en Sporting Portugal zal beginnen aan zijn tweede dienstverband bij Al Jazira Club, maakt men bekend via de officiële kanalen. Keizer heeft voor twee seizoenen getekend bij de club die hij tussen juni en november 2018, voordat hij naar Sporting vertrok, ook al diende.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws