De Wolf komt na derby van Spakenburg met nieuws: 'Dit wordt mijn laatste seizoen'

De Wolf komt na derby van Spakenburg met nieuws: 'Dit wordt mijn laatste seizoen'

Gepubliceerd: zaterdag 12 oktober 2019 om 18:56za 12-10-2019 om 18:56

Laatste update: zaterdag 12 oktober 2019 om 19:25za 12-10-2019 om 19:25

John de Wolf zal het na drie seizoenen voor gezien houden bij Spakenburg. De oud-verdediger van onder meer Feyenoord maakte het nieuws zaterdagmiddag bekend, na de derby tegen IJsselmeervogels.

De FOX Sports-analist had maandag een gesprek met het bestuur, liet hij na de 2-2 van zaterdagmiddag weten aan zijn werkgever, kort nadat hij zijn spelers had ingelicht. "Ik had het al netjes aangegeven en besproken met de club en ik heb net met de spelers besproken dat dit mijn laatste seizoen is. We gaan er een mooi jaar van maken en we willen naar het linkerrijtje toe."

De Wolf kwam in 2017 over van GVVV en leidde Spakenburg direct naar de titel in de Derde Divisie Zaterdag. Vorig seizoen eindigde men op de negende plek, dit seizoen verloor Spakenburg met 6-1 bij HHC Hardenberg, maar daarna werd de weg omhoog weer gevonden. De Blauwen zijn nu vier wedstrijden ongeslagen en staan na de derby tegen IJsselmeervogels veertiende in de Tweede Divisie. Of De Wolf een nieuwe uitdaging aangaat binnen het amateurvoetbal of de voorkeur zal geven aan zijn werk als analist, zal nog moeten blijken.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws