Succescoach Kalezic: 'Nog groter dan de huldiging van Liverpool, ongelooflijk'

Succescoach Kalezic: 'Nog groter dan de huldiging van Liverpool, ongelooflijk'

Gepubliceerd: zaterdag 12 oktober 2019 om 19:22za 12-10-2019 om 19:22

Darije Kalezic is na dienstverbanden in Saudi-Arabië en Nieuw-Zeeland nu werkzaam in Indonesië en boekt daar grote successen. Met PSM Makassar won hij begin augustus de Piala Indonesia – de landelijke bekercompetitie – en zorgde hij voor dolle vreugde op het voetbalgekke eiland Sulawesi.

Kalezic keek zijn ogen uit tijdens de huldiging, vertelt hij aan Omroep Gelderland. "De huldiging duurde een paar dagen en de straten stonden vol met meer dan 100 duizend mensen. Ik heb beelden gezien toen Liverpool de Champions League had gewonnen, maar dit was nog veel groter", spreekt hij zijn grote verbazing uit. "Mijn ogen kon ik gewoon niet geloven."

Succescoach of niet, Kalezic weet niet of hij nog lang bij zijn huidige club zal blijven. De in Zwitserland geboren Bosniër overweegt een terugkeer in Nederland, waar hij De Graafschap en Roda JC onder zijn hoede had. "Je moet ook niet te lang uit beeld zijn. Ik wil ook weer succesvol verder in Nederland." Een langdurig verblijf op Indonesië behoort echter ook tot de mogelijkheden, mits het gezin van Kalezic op permanente basis over kan komen. "Ergens half november zal er duidelijkheid komen. Je weet het nooit en dat is het leven van een coach. Het is altijd afwachten."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws