'Cillessen en co hebben er genoeg van en laten Valencia-president links liggen'

'Cillessen en co hebben er genoeg van en laten Valencia-president links liggen'

Gepubliceerd: zaterdag 12 oktober 2019 om 21:50za 12-10-2019 om 21:50

De crisis bij Valencia neemt ondertussen bizarre vormen aan. Anil Murthy, president van de club uit de sinaasappelstad, wordt al tijden genegeerd door spelers en durft zich ook niet meer rond de kleedkamer van Valencia te vertonen.

De spelers van de club, waar Jasper Cillessen onder contract staat, zouden het niet zien zitten dat Murthy zich rond de kleedkamer vertoont en negeren de voorzitter al langer, zo weet Marca te melden. Sommige spelers weigeren hem zelfs te groeten nadat hij Marcelino, de vorige trainer van Valencia, de laan uitstuurde. De selectie van de Spaanse club is het pertinent oneens met de wijze waarop de clubleiding nu handelt.

De onervaren Albert Celades werd voor de groep gezet en naast Marcelino werden ook diverse directeuren en leden van de medische staf ontslagen. Aanvoerder Dani Parejo probeerde vorige week om uitleg te krijgen waarom een dokter niet meer welkom was in Mestalla, maar kreeg daarop geen bevredigend antwoord. Ook is de selectie nog altijd verstoken van informatie rondom het ontslag van Marcelino.

Valencia is momenteel de nummer acht van de Spaanse Primera Division. In de Champions League kreeg Los Che in eigen huis met 3-0 klop van Ajax, maar wist het op de eerste speeldag wel te winnen bij Chelsea.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws