Eindelijk weer lachende gezichten bij Roda: 'Mooi dat we zo antwoord geven'

Eindelijk weer lachende gezichten bij Roda: 'Mooi dat we zo antwoord geven'

Gepubliceerd: zaterdag 12 oktober 2019 om 23:40za 12-10-2019 om 23:40

Jean-Paul de Jong geeft aan dat de 4-0 overwinning die hij met zijn Roda JC boekte op Helmond Sport bijzonder welkom is in Zuid-Limburg. De club zit al lange tijd in zwaar weer en probeert na het vertrek van beoogd investeerder De la Vega op te krabbelen.

De ruime zege op het bezoek uit Brabant helpt Roda om weer positief naar de toekomst te kunnen kijken, zegt De Jong. "Het is mooi dat we op deze manier antwoord geven", vertelt de trainer van de Limburgers tegenover FOX Sports. "Op dit soort momenten is het laten zien op het veld het enige wat je kunt doen."

"Dit zijn goede ontwikkelingen in een nare periode", gaat de voormalig oefenmeester van FC Utrecht verder. "Het is fijn dat we op deze manier winnen, want hierdoor kunnen we weer naar boven kijken. Ook voor het publiek is dit even lekker, want dit geeft meer rust. Deze overwinning geldt als een medicijn voor de club."

Met twaalf punten uit tien wedstrijden is Roda op dit moment de nummer tien in de Keuken Kampioen Divisie. De Kerkradenaren dreigen echter wel nog te zakken op de ranglijst, want puntenaftrek wegens de financiële situatie hangt de Koempelclub nog altijd boven het hoofd.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws