Real Madrid-aankoop van 60 miljoen beleeft 'nachtmerrie' in Bernabéu

Real Madrid-aankoop van 60 miljoen beleeft 'nachtmerrie' in Bernabéu

Gepubliceerd: maandag 14 oktober 2019 om 13:42ma 14-10-2019 om 13:42

Laatste update: maandag 14 oktober 2019 om 14:43ma 14-10-2019 om 14:43

De eerste maanden van Luka Jovic als speler van Real Madrid hadden amper slechter kunnen verlopen. De spits wacht nog op zijn eerste doelpunt en ook bij het nationale elftal loopt het bepaald niet op rolletjes.

De Spaanse krant Sport schrijft dat Jovic' eerste maanden van het seizoen zijn verlopen als een regelrechte nachtmerrie. In tien wedstrijden wist de Servische doelpuntenmaker van beroep het net niet te vinden. De man die afgelopen zomer voor 60 miljoen euro overkwam van Eintracht Frankfurt mocht tot op heden vooral invallen in Madrid en produceerde nog niet een schot op doel. Bij de nationale ploeg van Servië raakte hij in opspraak omdat hij zich afmeldde met een blessure maar een aantal dagen later wel in actie kwam voor Real Madrid.

Michel Salgado, oud-verdediger van Real Madrid, vindt dat men Jovic de tijd moet geven om zich aan te passen. "Hij is een jonge speler. Real Madrid heeft hem niet voor niets binnengehaald, hij staat garant voor doelpunten en geweldige aanvallende kwaliteiten. Het is bekend dat Real Madrid een spits nodig had, Karim Benzema is een ander type", aldus Salgado tegen DAZN. "Jovic moet nog leren, hij is een jonge speler en bij Real Madrid bestaat er veel druk. Hij heeft tijd nodig en dat gaat hij krijgen, omdat we weten dat hij een geweldige spits is."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws