Stam over 'enorme uitdaging': 'Zie enorme gedrevenheid, iedereen wil heel graag'

Stam over 'enorme uitdaging': 'Zie enorme gedrevenheid, iedereen wil heel graag'

Gepubliceerd: maandag 14 oktober 2019 om 19:06ma 14-10-2019 om 19:06

Feyenoord-trainer Jaap Stam ziet dat een basisplaats van Nicolai Jörgensen steeds dichterbij komt. De Deense spits maakte voor de interlandperiode al zijn rentree tijdens de 4-2 nederlaag bij Fortuna Sittard.

"Hij is weer een stuk dichterbij dan hij was. Tegen Fortuna Sittard kwam hij er in de tweede helft in en deed hij het op zich prima, als je persoonlijk kijkt naar hem en wat hij bracht", zegt Stam tegen Feyenoord TV op FOX Sports. "Uiteindelijk gaat het erom dat hij elke dag sterker wordt. Hij is hard blijven trainen, hard blijven doorwerken. Hij voelt zich fit. We werken gewoon richting het weekend."

Stam begint met Feyenoord aan blok drie. "Het is enorm uitdagend voor ons. We willen natuurlijk het niveau van tegen FC Twente en FC Porto handhaven. Maar we hebben ook gezien dat wij af en toe met een dip komen te zitten. Daardoor was het resultaat tegen Fortuna ook heel teleurstellend. We maakten individueel en als duo's wat verkeerde keuzes, waardoor een tegenstander de kans kreeg om te scoren."

Het doel van de Rotterdammers is constanter worden, te beginnen tegen Heracles Almelo zondag: "Het gevoel is wel goed. Ondanks dat nog niet iedereen er is (na de interlandperiode, red.). Als je naar de koppies kijkt, zie je wel dat iedereen enorm gedreven is en heel graag wil. Iedereen is er duidelijk mee bezig dat we meer moeten brengen dan we in bepaalde fases doen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Stam nog steeds de juiste man voor Feyenoord?

(6585 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws